събота, 7 февруари 2015 г.

Golden wedding

Тези дни съм особено активна,положителната страна да те тръшне грипа и да си вкъщи :D
Днес ще ви покажа картичката,която направих за златната сватба на едно мило семейство.Толкова мило ми стана ,когато дъщеря им ме помоли да им направя "най-хубавата"
картичка за това така мило събитие.Все още не съм дала картичката и много се надявам да съм оправдала очакванията.Печата е на МО и всъщност го купих за да направя валентинка за мъжът ми(никога досега не съм му правила картичка ) , но ми се стори изключително подходящ за повода.
Исках да се получи нещо ,като стара рамкирана снимка и акцент да бъдат червените рози . Дизайнерската хартия е от блокчето на  Stella&Rose и  си я купих от една мила дама от Консорциума  и е просто разкошна.

Печата е оцветен с акварелни моливи,а рамката ембоснах със златиста пудра (тъй като нямах достатъчно златист перлен картон).




Това е от мен :) 


8 коментара:

  1. Стели, много е хубава. Печата си го оцветила чудесно. Много ми харесват и розите и рамката и всичко. Всъщност, така ембосната рамката ми харесва повече, защото се е получил и релеф и изглежда доста ефектно :) Много, много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
  2. Веси,много си харесвах картичката,но след коментара ти си я харесвам още повече :D
    Много ти благодаря за прекрасните думи <3

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful card!!! Thanks for joining us at Card Mania :) Good luck!!! iluszka DT

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна - цветове, идея, оформление. Картинката е изключително въздействаща, а розите са много красиви! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ни този месец в Хартиени вълшебства
    Мария

    ОтговорИзтриване
  5. Very sweet card! Thank you for sharing with us at Dream Valley!

    ОтговорИзтриване